Vuxenkurser

För dig som är 18 år och uppåt (vi har ingen övre åldersgräns, det är aldrig försent att dansa) kan vi erbjuda nedanstående kurser vårterminen 2019.

Vissa grupper har en hög medelålder, så bli inte lurad av att gruppen heter ”13+”. (OBS! Du kan även kolla vårt utbud för 13+, där är man såklart också välkommen att gå och ibland är medelåldern högre än vad man tror).

Är du osäker på vad våra nivåer innebär så kan du läsa mer info HÄR


Aerial Hammock/Yoga
Kursstart 11-12 april för Aerial Hammock, 15+/Vuxen och 3 maj för lunchpasset i Aerial Yoga. Nyhet i Växjö!

Argentinsk Tango
Ingen kurs inbokad men intresselistan blir längre och så fort det finns tillräckligt många deltagare så startar vi upp en kurs. För att anmäla ditt intresse, mejla; vaxjo@medborgarskolan.se.

För att läsa mer om kursen klicka Här.

Burlesque/Broadway Jazz
Öppen nivå, 16+/Vuxen (Ingen kurs inbokad men intresselistan blir längre och så fort det finns tillräckligt många deltagare så startar vi upp en kurs. För att anmäla ditt intresse, mejla; vaxjo@medborgarskolan.se. Kräver tidigare danserfarenhet 1-2 år av jazz/balett/burlesque/broadway)
Contemporary
Öppen nivå, 15+/Vuxen (Kräver flera års tidigare danserfarenhet)
Flexibility for Dancers
Heels
Öppen nivå, 16+/Vuxen (10-gångerskurs med start vecka 10)
High Heel School/Klackskolan
Boka möhippa, svensexa eller privatlektion i denna stil. För mer info, mejla; vaxjo@medborgarskolan.se.

För att läsa mer klicka här.

HipHop
Jazzdans
Mellan, 18+ (Kräver minst 4-5 års tidigare erfarenhet. Första tillfället är en placeringsklass för att det ska bli rätt nivå)

Prep, 18+/Vuxen (Kräver minst 5 års tidigare erfarenhet och första lektionstillfället är en ”audition” då detta är vår högsta nivå inom jazzdans. Du som jobbar som danslärare i/omkring Växjö får rabatt på denna kurs, ange vid anmälan var du jobbar)

Öppen, Vuxen (Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet)

Latinomix
Öppen nivå, Vuxen (Ingen kurs inbokad men intresselistan blir längre och så fort det finns tillräckligt många deltagare så startar vi upp en kurs. För att anmäla ditt intresse, mejla; vaxjo@medborgarskolan.se. Kräver tidigare danserfarenhet, gärna inom genren)
Lunchyoga
Öppen, Vuxen (Ingen kurs inplanerad i nuläget. Tar paus till hösten 2019).
Magdans
Öppen nivå, 16+/Vuxen (Både nybörjare inom stilen och de som har erfarenhet är välkomna. Kräver dock tidigare danserfarenhet)
Ragga/Dancehall
Nyb/Forts 1, 16+ (Kräver tidigare danserfarenhet, du kan vara nybörjare inom stilen eller ha dansat upp till 1 år inom stilen)

Forts 2-3, 16+ (För dig med 2-3 års erfarenhet av stilen)

Samba Explosion
Öppen, 13+/Vuxen (Ingen kurs inbokad men intresselistan blir längre och så fort det finns tillräckligt många deltagare så startar vi upp en kurs. För att anmäla ditt intresse, mejla; vaxjo@medborgarskolan.se. Kräver tidigare danserfarenhet då tempot är högt)
Stepp
Nyb/Forts, 13+/Vuxen (Nya som tidigare deltagare är välkomna)

Forts 1, 13+/Vuxen (För dig med minst 1 års tidigare erfarenhet i stilen, gärna mer då tempot kommer vara högt)


TA DIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss – Stortorget.
Närmaste bilparkering – Stortorget eller Norrtull.

Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler!

BRA ATT VETA:
Lämna både mobilnummer och mejladress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars räknas du som deltagare fr.o.m. kurstillfälle 2 (även om du inte varit där) och måste betala full kursavgift.

OBS! Vi reserverar oss för att startdatum kan komma att ändras,eller att kursen ej kan starta p.g.a. för få anmälda deltagare. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!

Har du läst våra köpevillkor? Om inte, gör detta HÄR innan du anmäler dig!