Uppvisningsgrupper:

Vi har inte mindre än fyra uppvisningsgrupper på Kulturama Preparandum! Dessa kan du söka till genom auditions eller bli handplockad till av våra ledare.
För er som vill boka någon av våra uppvisningsgrupper till era fester, event invigningar m.m; skicka ett mejl till vaxjo@medborgarskolan.se
Läs mer om våra grupper här nedanför genom att klicka på deras namn:

CHEER PREP

Cheer Prep är vår högsta nivå inom vår cheerleading-stil som är mer dansant och ”showig” än ren cheerleading. Boka dem för t.ex. en invigning eller en idrottsmatch.
Ålder: 13+

ELEMENTS

Detta är är vår yngsta uppvisningsgrupp. De har flertalet uppträdanden och diplom/vinster i danstävlingar bakom sig och fler uppträdanden kommer, så vill du boka dem – passa på!
Ålder: 10-13 år.

EXPRESSIONS

Denna grupp är för dig med flera års danserfaranhet och de jobbar hårt med att lära sig ett flertal koreografier i olika stilar. Denna grupp kan bokas för både kortare och lite längre framträdanden.
Åldersgräns: 13år.

KPC (Kulturama Preparandums Cheerleaders)

KPC dansar till livemusik som framförs av VSM (Växjöskolornas Musikkår) och de är en av våra mest anlitade grupper med framträdanden i bl.a. Växjö, Huseby, Kosta, Karlshamn, invigningen av IKEA museum i Älmhult, Stockholm, Italien och Spanien bakom sig!
Boka dem för t.ex. en invigning eller en idrottsmatch.
De kan även uppträda själva utan VSM med inspelade musikmedleyn, så missa inte chansen att boka KPC!
Åldersgräns: 13 år.