Magdans

Magdans är äntligen tillbaka!
Magdans är en del av den orientaliska dansen där tekniken utgörs av isolationer och accentuerande av olika kroppsdelar blandat med mjuka rörelser som resulterar i ett vackert, dynamiskt flöde. Det finns ett starkt förhållningssätt till musiken med dess olika rytmer och instrument. Ett förkroppsligande av musiken eftersträvas och övning inför improvisatoriska moment kommer närvara under kursen då det är en del av magdansen.

På danslektionerna kommer vi att blanda den klassiska magdansens mjuka och isolerande rörelser med steg lånade från orientalisk folklore och förflyttningssteg lånade ur jazzdansen. Under terminens gång vill vi förmedla en god teknisk och musikalisk grund och det viktigaste av allt är att få uppleva dansglädje.

LEDARE:
Tara

PRISINFO:
14 tillfällen (inkl. uppvisning) för 1 600kr.
Man kan delbetala upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste dock anges i meddelanderutan vid anmälan. Faktura skickas ut i samband med kursstart.

För dig som är 13+ och vill gå många kurser hos oss rekommenderar vi att skaffa Paketpris (upp till 5 kurser för 3 900kr). Ange ”Paketpris” i meddelandefältet vid din anmälan.
För dig som verkligen vill dansa mycket rekommenderar vi ett Terminskort. Med terminskort får du bl.a. gå hur många klasser i veckan du vill. Terminskortet kostar 4 400 kr (2 900kr för dig som är 9-12 år). Ange ”Terminskort” i meddelanderutan vid din anmälan. (OBS! Våra 5- och 10-gångerskurser ingår inte i Paketpris eller Terminskort).
Vi erbjuder dessutom ett antal rabatter. Läs mer om dem, om Paketpris och Terminskortet HÄR

OM KURSEN:
Öppen nivå, tidigare danserfarenhet är ett plus men både du som testat/aldrig testat magdans är välkommen.

KLÄDSEL:
Mjuka kläder, som du kan röra dig fritt i. Barfota eller tekniksko. Dusch och omklädningsrum finns.
Vi har samarbete med Dansbutiken i Stockholm där våra elever har 10% rabatt. Rabattkod kommer mejlas ut till våra deltagare inför kursstarten.

TA SIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss – Stortorget.
Närmaste bilparkering – Stortorget eller Norrtull.

(Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

BRA ATT VETA:
Lämna både mobilnummer och mejladress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info.

OBS! Vi reserverar oss för att passet ej kan starta p.g.a. för få anmälda deltagare. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!

FÖR ANMÄLAN:

ANMÄLNINGSSTOPP FÖR HÖSTENS KURSER! Vårterminens kurser ute 1 dec!
KurskodNivåÅlderDagarKursstartTiderAntal tillfällenPris

10992

Öppen16+/Vuxentorsdagar30/818:40-20:1014 ggr1 600kr