Heels

Nyhet våren 2019!
Heels är en klass som har utformats för att stärka självförtroendet, lära sig att dansa obehindrat med höga klackar och komma i kontakt med den sensuella sidan vi alla har. Klassen består av uppvärmning, träning att gå i höga klackar och avslutas med en danskoreografi. Att dansa i höga klackar är dessutom en utmanande, bra och rolig träning.

Sophie är tillbaka med denna roliga dansstil!

LEDARE:
Sophie

PRISINFO:
Detta är en av våra 5-gångerskurser med 5 tillfällen för 500kr.
Man kan få delbetala upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste dock anges i meddelanderutan vid anmälan. Faktura skickas ut i samband med kursstart.

OBS! Våra 5- och 10-gångerskurser ingår inte i Paketpris med du med Terminskort har 10% rabatt. Läs mer om våra rabatter HÄR

KLÄDSEL:
Mjuk klädsel som du kan röra dig fritt i. Höga klackar är inte obligatoriskt men så länge de är rena så kan man ta med sig valfria högklackade skor/karaktärsskor som du känner dig bekväm i, men barfota eller tekniksko är också okej. Dusch och omklädningsrum finns.
Prata med din ledare om du behöver nya skor. Karaktärsskor kan beställas vid behov hos Dansbutiken där våra elever har 10% rabatt. Man kan även få hyra högklackade dansskor hos oss för 150kr per termin. Skriv i meddelanderutan om du är intresserad av att hyra skor. (Första tillfället är ”prova på” och då kan de som vill få låna skor).

TA SIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss – Stortorget.
Närmaste bilparkering – Stortorget eller Norrtull.

Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler!

BRA ATT VETA:
Lämna mobiltelefonnummer och mejladress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars räknas du som deltagare fr.o.m. kurstillfälle 2 (även om du inte varit där) och måste betala full kursavgift.

OBS! Vi reserverar oss för att startdatum och tid kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta p.g.a. för få anmälda deltagare. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!

Har du läst våra köpevillkor? Om inte gör detta HÄR innan du anmäler dig!

FÖR ANMÄLAN:
Klicka på kurskoden så kommer du till anmälningssidan.

Kurs Vt 2019:
KurskodNivåÅlderDagarKursstartTiderAntal gångerPris

14210

Öppen16+/Vuxenmåndagar8/419:10-20:105 ggr500kr