Gymnastik

Gymnastik är tillbaka!
Står du på kö för att få börja gymnastik och orkar inte vänta längre? Nu erbjuder vi en grundläggande kurs i gymnastik, 6-8 år!
Här får du lära dig grundläggande gymnastikövningar där man jobbar med kroppen med handstående, kullerbyttor, hjulningar m.m. men även med vissa redskap. Träna på balans, koordination och kroppskännedom. En kurs som även kan vara ett bra komplement till våra danskurser.

LEDARE:
Sophie

PRISINFO:
Kursen ges vid 14 tillfällen på hösten och 16 tillfällen på våren för 1 300kr/termin. Man kan delbetala upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste dock anges i meddelanderutan vid anmälan. Faktura skickas ut i samband med kursstart.

KLÄDSEL:
Mjuka kläder, som du kan röra dig fritt i, kroppsnära kläder som underlättar gymnastiska övningar. Barfota. Uppsatt hår. Har du mycket långt hår kan det vara bra att sätta upp håret i en knut så det inte är i vägen. Dusch och omklädningsrum finns.

TA SIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss – Stortorget.
Närmaste bilparkering – Stortorget eller Norrtull.

Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler!

BRA ATT VETA:
Lämna både mobilnummer och mejladress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars räknas du som deltagare fr.o.m. kurstillfälle 2 (även om du inte varit där) och måste betala full kursavgift.

OBS! Vi reserverar oss för att startdatum och tid kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta p.g.a. för få anmälda deltagare. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!

Har du läst våra köpevillkor? Om inte gör detta HÄR innan du anmäler dig!

FÖR ANMÄLAN:
Klicka på kurskoden så kommer du till anmälningssidan.

Kurs Vt 2019:
KurskodNivåÅlderDagarKursstartTiderAntal gångerPris

14512

Nyb6-8 årtorsdagar24/116:00-17:0016 ggr1 300kr