Aerial Hammock

Nyhet våren 2019!

Aerial hammock är en stärkande och rolig träningsform. Vi kommer under 5 tillfällen att utforska luftakrobatik och sätta ihop en sekvens av olika positioner.
Varje träning består av uppvärmning, några olika positioner och tekniker i tyget samt avslappnande och stretchande viloställningar.
Aerial hammock tränar upp kroppskontroll, balans och koordination och träningen ger smidighet och styrka i hela kroppen.

Passet i Aerial Yoga eller Antigravity Yoga är en flygande twist på yoga som är snäll mot kroppen då den utförs hängande i tyggungan/hammocken. För många är det lättare att utföra vissa yogapositioner i hängmatta då det inte blir något tryck från golvet och ryggraden sträcks ut istället för att tryckas ihop.
Varje träning består av uppvärmning, olika stärkande och stretchande positioner i lugnt tempo samt en avslutande meditation i hammocken.

Bakgrund: Aerial hammock är en hybrid av luftakrobatik, pilates och yoga, konceptet med anti-gravity träning startade i USA, träningsformen blev snabbt populär och har det senaste årtiondet spridits över hela världen.

Aerial Hammock

LEDARE:
Toril

PRISINFO:
Kursen ges vid 5 tillfällen för 1 000kr.
Man kan få delbetala upp till 3 gånger utan extra kostnad, detta måste dock anges i meddelanderutan vid anmälan. Faktura skickas ut i samband med kursstart.
(OBS! Våra 5- och 10-gångerskurser ingår inte i Paketpris eller Terminskort).
Vi erbjuder ett antal rabatter. Läs mer om dem HÄR

OM KLASSEN:
Nybörjare. Ledaren anpassar kursen efter deltagarna.

KLÄDSEL:
Klädkod = Tajta kläder på hela kroppen, uppsatt hår; helst i balettknut om man har långt hår. Inga smycken. Dusch och omklädningsrum finns. Vi har ett samarbete med Dansbutiken i Stockholm där våra elever har 10% rabatt. Rabattkod mejlas ut till alla deltagare i samband med kursstart.

TA SIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss – Stortorget.
Närmaste bilparkering – Stortorget eller Norrtull.

Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler!

BRA ATT VETA:
Lämna både mobilnummer och mejladress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info.
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället annars räknas du som deltagare fr.o.m. kurstillfälle 2 (även om du inte varit där) och måste betala full kursavgift.

OBS! Vi reserverar oss för att startdatum och tid kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta p.g.a. för få anmälda deltagare. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!

Med kallelsen följer en faktura för kursavgiften.
Har du läst våra köpevillkor? Om inte gör detta HÄR innan du anmäler dig!

FÖR ANMÄLAN:
Klicka på kurskoden så kommer du till anmälningssidan.
Kurs Vt 2019:
KurskodNivåÅlderDagarKursstartTiderAntal gångerPris

16301

Nyb Gr.115+/Vuxentorsdagar11/417:35-18:355 ggr1 000kr

16591

Aerial Yoga: lunchpassVuxenfredagar3/512:00-13:005 ggr1 000kr

14382

Nyb Gr.215+/Vuxenfredagar12/417:15-18:155 ggr1 000kr